Afgan macunu yaparken kullanılan malzemelerin çeşitliliği gerçekten dikkat çekici. Pirinç unu, susam ve fındık gibi besleyici bileşenlerin yanı sıra bal ve baharatlar da lezzet katıyor. Sizce bu malzemelerle evde denediğinizde, hangi tatları daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz? Ayrıca, macunun saklama koşulları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hava geçirmeyen bir kapta saklamanın ne kadar etkili olduğunu deneyimleyen var mı?
Afgan macunu yaparken kullanılan malzemelerin çeşitliliği gerçekten dikkat çekici. Pirinç unu, susam ve fındık gibi besleyici bileşenlerin yanı sıra bal ve baharatlar da lezzet katıyor. Sizce bu malzemelerle evde denediğinizde, hangi tatları daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz? Ayrıca, macunun saklama koşulları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hava geçirmeyen bir kapta saklamanın ne kadar etkili olduğunu deneyimleyen var mı?
Cevap yaz