Antep lahmacun yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Hamur için gerekli olan un, su, tuz ve maya dışında, iç harcı için kiminle çalışmalıyım? Kıyma, soğan, domates ve baharatlar yeterli mi, yoksa başka malzemeler eklemeli miyim? Ayrıca servis sırasında hangi garnitürler en iyi uyumu sağlar? Taze ve yerel malzemelerin önemi hakkında da bilgi verirsen çok sevinirim.
Antep lahmacun yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Hamur için gerekli olan un, su, tuz ve maya dışında, iç harcı için kiminle çalışmalıyım? Kıyma, soğan, domates ve baharatlar yeterli mi, yoksa başka malzemeler eklemeli miyim? Ayrıca servis sırasında hangi garnitürler en iyi uyumu sağlar? Taze ve yerel malzemelerin önemi hakkında da bilgi verirsen çok sevinirim.
Cevap yaz