Lahmacunun ortalama gramajının 150 gram ile 250 gram arasında değiştiğini öğrenmek ilginç, peki bu gramajı etkileyen faktörler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ister misin? Özellikle hamurun kalınlığı ve malzeme çeşitliliği gibi unsurların bu konuda nasıl bir rol oynadığını merak ediyorum. Ayrıca ev yapımı lahmacunlar ile restoranlarda sunulanlar arasındaki gramaj farkları da dikkat çekici, bu konuda ne düşünüyorsun?
Lahmacunun ortalama gramajının 150 gram ile 250 gram arasında değiştiğini öğrenmek ilginç, peki bu gramajı etkileyen faktörler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ister misin? Özellikle hamurun kalınlığı ve malzeme çeşitliliği gibi unsurların bu konuda nasıl bir rol oynadığını merak ediyorum. Ayrıca ev yapımı lahmacunlar ile restoranlarda sunulanlar arasındaki gramaj farkları da dikkat çekici, bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap yaz