Evde lahmacun yapmayı denediniz mi? Hamurun mayalanma süreci ve iç harcının hazırlanması oldukça keyifli değil mi? Özellikle kendi damak zevkinize uygun baharatları eklemek, lahmacunu daha da özel kılıyor. Pişirme aşamasında evin kokusu mis gibi oluyor, değil mi? Yanında sunacağınız taze yeşillikler ve yoğurt ile bu lezzeti taçlandırmak harika bir fikir. Sizce, lahmacunun üzerine ekleyeceğiniz acı sos ya da nar ekşisi ile tatlandırmak hangisi daha cazip?
Evde lahmacun yapmayı denediniz mi? Hamurun mayalanma süreci ve iç harcının hazırlanması oldukça keyifli değil mi? Özellikle kendi damak zevkinize uygun baharatları eklemek, lahmacunu daha da özel kılıyor. Pişirme aşamasında evin kokusu mis gibi oluyor, değil mi? Yanında sunacağınız taze yeşillikler ve yoğurt ile bu lezzeti taçlandırmak harika bir fikir. Sizce, lahmacunun üzerine ekleyeceğiniz acı sos ya da nar ekşisi ile tatlandırmak hangisi daha cazip?
Cevap yaz