Lahmacun hamurunu hazırlamak oldukça keyifli bir süreç. Hamurun kalitesinin lezzeti etkilediğini biliyoruz. Peki, suyu eklerken neden yavaş yavaş eklememiz gerektiğini düşündünüz mü? Ayrıca, yoğurma işlemi sırasında hamurun pürüzsüz bir kıvama gelmesi için ne kadar süre yoğurmamız gerektiğini öğrenmek de faydalı olabilir. Son olarak, dinlenme süresinin hamurun yapısına etkisi üzerine neler düşünüyorsunuz?
Lahmacun hamurunu hazırlamak oldukça keyifli bir süreç. Hamurun kalitesinin lezzeti etkilediğini biliyoruz. Peki, suyu eklerken neden yavaş yavaş eklememiz gerektiğini düşündünüz mü? Ayrıca, yoğurma işlemi sırasında hamurun pürüzsüz bir kıvama gelmesi için ne kadar süre yoğurmamız gerektiğini öğrenmek de faydalı olabilir. Son olarak, dinlenme süresinin hamurun yapısına etkisi üzerine neler düşünüyorsunuz?
Cevap yaz