Lahmacun yaparken hangi k�yma türünü kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Koyun k�ymasının zengin lezzeti gerçekten cazip geliyor ama sindirim sorunları yaşayabilir miyim diye düşünüyorum. Sığır k�ymasının daha hafif bir alternatif olduğu belirtiliyor, ama lezzeti yeterli olur mu? Koyun ve sığır karışımını denemek de bir seçenek gibi görünüyor, bu kombinasyonun dengeli bir tat profili oluşturacağı söyleniyor. Tavuk k�ymasının kalori açısından avantajlı olduğunu biliyorum ama lezzeti pek belirgin değil. Sizce en uygun seçim ne olurdu?
Lahmacun yaparken hangi k�yma türünü kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Koyun k�ymasının zengin lezzeti gerçekten cazip geliyor ama sindirim sorunları yaşayabilir miyim diye düşünüyorum. Sığır k�ymasının daha hafif bir alternatif olduğu belirtiliyor, ama lezzeti yeterli olur mu? Koyun ve sığır karışımını denemek de bir seçenek gibi görünüyor, bu kombinasyonun dengeli bir tat profili oluşturacağı söyleniyor. Tavuk k�ymasının kalori açısından avantajlı olduğunu biliyorum ama lezzeti pek belirgin değil. Sizce en uygun seçim ne olurdu?
Cevap yaz