Lahmacun yaparken yağı eklemek gerçekten gerekli mi? Kıymanın yanında yağı eklemenin lezzeti artırdığı söyleniyor, peki bu ne kadar doğru? Zeytinyağı ve tereyağının farklı aromaları ile lahmacunun çıtırlığını sağlaması konusunda nasıl bir deneyim yaşadınız? Ayrıca, yağ oranı ile kıyma dengesinin sağlanması, yemeğin kalitesini nasıl etkiliyor? Kendi deneyimlerinizle bu konu hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Lahmacun yaparken yağı eklemek gerçekten gerekli mi? Kıymanın yanında yağı eklemenin lezzeti artırdığı söyleniyor, peki bu ne kadar doğru? Zeytinyağı ve tereyağının farklı aromaları ile lahmacunun çıtırlığını sağlaması konusunda nasıl bir deneyim yaşadınız? Ayrıca, yağ oranı ile kıyma dengesinin sağlanması, yemeğin kalitesini nasıl etkiliyor? Kendi deneyimlerinizle bu konu hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Cevap yaz