Padişah macunu yapımında hangi malzemelerin kullanılması gerektiğine dair bilgi çok ilginç! Yani, su ve şeker oranının dengeli olması bu tatlının lezzetini etkiliyormuş. Peki, nişasta ve pirinç ununun kıvam artırıcı etkisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, baharatların ve kuruyemişlerin macunun tadını nasıl zenginleştirdiği hakkında ne düşünüyorsun? Bu malzemelerin kalitesi gerçekten son ürünü etkiliyor mu?
Padişah macunu yapımında hangi malzemelerin kullanılması gerektiğine dair bilgi çok ilginç! Yani, su ve şeker oranının dengeli olması bu tatlının lezzetini etkiliyormuş. Peki, nişasta ve pirinç ununun kıvam artırıcı etkisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, baharatların ve kuruyemişlerin macunun tadını nasıl zenginleştirdiği hakkında ne düşünüyorsun? Bu malzemelerin kalitesi gerçekten son ürünü etkiliyor mu?
Cevap yaz