Lahmacun yapmayı düşünüyor musun? Bu tarifin püf noktalarını okuduktan sonra, hamurun dinlenmesinin önemini anladım. Gerçekten de hamurun esnekliği, lahmacunun lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, iç harcın taze malzemelerle hazırlanmasının farkını merak ediyorum. Senin favori lahmacun malzemen hangisi? Fırında pişirme süresi de tam kararında gibi görünüyor; üstü hafif kızardığında çıkarılması gerektiğini belirtmişsin. Peki, pişirme sırasında altına yağlı kağıt serme fikri senin için ne kadar pratik? Denediğin zaman, zeytinyağı sürmeyi unutma!
Lahmacun yapmayı düşünüyor musun? Bu tarifin püf noktalarını okuduktan sonra, hamurun dinlenmesinin önemini anladım. Gerçekten de hamurun esnekliği, lahmacunun lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, iç harcın taze malzemelerle hazırlanmasının farkını merak ediyorum. Senin favori lahmacun malzemen hangisi? Fırında pişirme süresi de tam kararında gibi görünüyor; üstü hafif kızardığında çıkarılması gerektiğini belirtmişsin. Peki, pişirme sırasında altına yağlı kağıt serme fikri senin için ne kadar pratik? Denediğin zaman, zeytinyağı sürmeyi unutma!
Cevap yaz