Tavada lahmacun tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, hamurunu hazırlamak için un, tuz ve mayayı karıştırdıktan sonra suyunu eklemek zor mu? Hamurun dinlenme süresi yeterli mi? Ayrıca iç harcını yaparken hangi baharatları kullanmak en iyi sonucu verir? Son olarak, tavada pişirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir? Bütün bu aşamaları doğru yaparsam gerçekten lezzetli bir lahmacun elde edebilir miyim?
Tavada lahmacun tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, hamurunu hazırlamak için un, tuz ve mayayı karıştırdıktan sonra suyunu eklemek zor mu? Hamurun dinlenme süresi yeterli mi? Ayrıca iç harcını yaparken hangi baharatları kullanmak en iyi sonucu verir? Son olarak, tavada pişirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir? Bütün bu aşamaları doğru yaparsam gerçekten lezzetli bir lahmacun elde edebilir miyim?
Cevap yaz