Lahmacun hamurunun gramajı konusunda verdiğiniz bilgiler gerçekten faydalı. Özellikle 150-200 gram arasında değişen gramajın, lahmacunun inceliğine göre ayarlanabilmesi çok güzel bir detay. İnce hamur kullanarak yaptığınızda 150 gram civarı, kalın hamurda ise 200 gram tercih etmenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Peki, daha ince bir lahmacun yaparken hamurun kıvamını nasıl koruyabiliyorsunuz? Hamuru hazırlarken maya ve tuz ekleme aşamasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Lahmacun hamurunun gramajı konusunda verdiğiniz bilgiler gerçekten faydalı. Özellikle 150-200 gram arasında değişen gramajın, lahmacunun inceliğine göre ayarlanabilmesi çok güzel bir detay. İnce hamur kullanarak yaptığınızda 150 gram civarı, kalın hamurda ise 200 gram tercih etmenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Peki, daha ince bir lahmacun yaparken hamurun kıvamını nasıl koruyabiliyorsunuz? Hamuru hazırlarken maya ve tuz ekleme aşamasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz