Acılı lahmacun hakkında bu kadar detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Acılı lahmacunun nerelerde bulunabileceği ve yapım aşamaları gerçekten çok ilgi çekici. Özellikle Gaziantep ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki özel tarifler merakımı artırdı. Peki, evde yaparken acı seviyesini nasıl ayarlamak gerektiği konusunda herhangi bir ipucu ya da öneriniz var mı? Ayrıca, acılı lahmacun ile birlikte ne tür içecekler tercih ediyorsunuz?
Acılı lahmacun hakkında bu kadar detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Acılı lahmacunun nerelerde bulunabileceği ve yapım aşamaları gerçekten çok ilgi çekici. Özellikle Gaziantep ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki özel tarifler merakımı artırdı. Peki, evde yaparken acı seviyesini nasıl ayarlamak gerektiği konusunda herhangi bir ipucu ya da öneriniz var mı? Ayrıca, acılı lahmacun ile birlikte ne tür içecekler tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz