Etli lahmacun yapmayı hiç denediniz mi? Hamurunu hazırlamak ve iç harcını karıştırmak oldukça eğlenceli görünüyor. Özellikle mayalanma sürecinde hamurun nasıl kabardığını görmek keyifli bir deneyim olmalı. İç harcı için kullanılan malzemeler de çok lezzetli; soğan, domates ve biberin birleşimi harika bir tat oluşturur! Pişirme aşamasında fırının 220 dereceye getirilmesi gerektiğini öğrendim; pişerken evin kokusu nasıl oluyordur acaba? Yanında taze yeşillikler ve limon dilimleri ile servis etmek de güzel bir dokunuş, değil mi? Sizce de evde denemeye değer bir tarif gibi görünüyor mu?
Etli lahmacun yapmayı hiç denediniz mi? Hamurunu hazırlamak ve iç harcını karıştırmak oldukça eğlenceli görünüyor. Özellikle mayalanma sürecinde hamurun nasıl kabardığını görmek keyifli bir deneyim olmalı. İç harcı için kullanılan malzemeler de çok lezzetli; soğan, domates ve biberin birleşimi harika bir tat oluşturur! Pişirme aşamasında fırının 220 dereceye getirilmesi gerektiğini öğrendim; pişerken evin kokusu nasıl oluyordur acaba? Yanında taze yeşillikler ve limon dilimleri ile servis etmek de güzel bir dokunuş, değil mi? Sizce de evde denemeye değer bir tarif gibi görünüyor mu?
Cevap yaz