Lahmacun tarifini okudum ve gerçekten harika görünüyor. Özellikle fırında pişirmenin verdiği çıtırlık etkisi beni çok cezbetti. Hamurun hazırlanması ve iç harcın detaylı tarifleri oldukça faydalı. Acaba iç harcı hazırlarken hangi tür baharat kullanmak daha iyi olur? Bir de lahmacunu sararak yemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Deneyenlerden bu konuda yorum almayı çok isterim. Afiyet olsun!
Lahmacun tarifini okudum ve gerçekten harika görünüyor. Özellikle fırında pişirmenin verdiği çıtırlık etkisi beni çok cezbetti. Hamurun hazırlanması ve iç harcın detaylı tarifleri oldukça faydalı. Acaba iç harcı hazırlarken hangi tür baharat kullanmak daha iyi olur? Bir de lahmacunu sararak yemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Deneyenlerden bu konuda yorum almayı çok isterim. Afiyet olsun!
Cevap yaz