Lahmacun harcına salça eklemek konusunda düşündüklerinizi merak ediyorum. Salça eklemenin lezzeti zenginleştirebileceği fikrine katılıyor musunuz? Yoksa geleneksel tarifleri korumak daha mı önemli? Ayrıca, salçanın aşırı yoğunluğunun ve diğer baharatların tadını maskeleyebilme ihtimalinin farkında mısınız? Kendi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Lahmacun harcına salça eklemek konusunda düşündüklerinizi merak ediyorum. Salça eklemenin lezzeti zenginleştirebileceği fikrine katılıyor musunuz? Yoksa geleneksel tarifleri korumak daha mı önemli? Ayrıca, salçanın aşırı yoğunluğunun ve diğer baharatların tadını maskeleyebilme ihtimalinin farkında mısınız? Kendi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz