Lahmacun yaparken hangi kıyma tercih edilmesi gerektiğini merak ediyorum. Kuzu ve dana kıyma arasında nasıl bir fark var? Hangi yağı oranı, lahmacunun lezzetini daha çok etkiliyor? Kıyma seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Ayrıca, karışık kıyma kullanmanın avantajları neler? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Lahmacun yaparken hangi kıyma tercih edilmesi gerektiğini merak ediyorum. Kuzu ve dana kıyma arasında nasıl bir fark var? Hangi yağı oranı, lahmacunun lezzetini daha çok etkiliyor? Kıyma seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Ayrıca, karışık kıyma kullanmanın avantajları neler? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz